Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Societatea isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina „Termeni si conditii ” din subsolul paginilor site-ului.

Compania care administreaza site-ul www.cholley.ro, denumita in continuare Cholley, este societatea comerciala ATELIERUL DE BOBO SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/7226/18.05.2017 si avand Codul Unicpo de Inregistrare: 37597367.

Pastrati factura in original pentru a beneficia de toate drepturile ce decurg din cumpararea produselor conform legii.

Elemenul de identificare a produselor comercializate de ATELIERUL DE BOBO SRL este reprezentat de denumirea produsului.

Imaginile prezentate pe site-ul nostru au un caracter informativ si nu creeaza obligatii contractuale.

1. CUM COMAND?

Produsele ofertate de atelieruldebobo.ro pot fi comandate online pe atelieruldebobo.ro.
Procesul de comanda online este cel standard: odata ce ati gasit produsul dorit, apasati pe butonul “Adauga in cos”. Dupa adaugarea produselor in cos, mergeti in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. Pentru a mai adauga produse in cos, puteti reveni in magazin.

Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Produs este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru acesta. Adaugarea unui Produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Produsului.

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

2. LANSAREA COMENZII
Se va face printr-una din urmatoarele tehnici de comunicatie la distanta: comanda pe site, email,telefon. Lansarea comenzii inseamna acceptarea conditiilor de vanzare ale ATELIERUL DE BOBO SRL si confirmarea comenzii. Comenzile vor fi considerate valide daca clientul va preciza urmatoarele date: nume, prenume, adresa valida si numar de telefon. Confirmarea comenzii si acceptarea acesteia de catre client constituie momentul incheierii contractului la distanta ce cuprinde prezentele conditii de vanzare si inregistrare.

3. LIVRAREA PRODUSELOR
Pentru a evita returul comenzii indicati toate datele referitoare la adresa unde doriti sa primiti comanda. Daca adresa Dvs. este alta decat cea la care doriti livrarea produselor va rugam sa specificati acest lucru in momentul lansarii comenzii. Produsele comandate de Dvs. vor fi expediate prin curier, in ambalaj gratuit. In cazul in care nu veti fi gasit acasa, el poate fi predat persoanei pe care Dvs. ati imputernicit-o sa plateasca produsele si transportul. In caz contrar va veti prezenta cat mai urgent la sediul postei sau al curierului, conform datelor de avizare ale transportatorului. In cazul livrarilor partiale, clientul va plati numai contravaloarea produselor livrate si a transportului. La expedierea partiala a comenzilor din vina noastra, clientul va plati doar contravaloarea produselor, sarcinile de transport pentru livrarea restului de produse din comanda cazand in sarcina ATELIERUL DE BOBO SRL.

4. PRETURILE PRODUSELOR

Preturile prezentate includ toate taxele, insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru.

Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau, in cazul comenzilor cu plata anticipata in cont, acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei.

Includ toate taxele si REPREZINTA PRETUL FINAL pe care il veti plati firmei ATELIERUL DE BOBO SRL. Transportul se va plati de catre client si se va adauga la pretul produselor.

5. FACTURARE – PLATA
Se va face numai pentru produsele livrate. Factura va fi emisa pe datele trimise sau indicate de Dvs. in comanda. Nu se vor modifica datele din factura dupa trimiterea produselor. Daca doriti facturarea pe numele unei companii va rugam sa indicati corect datele acesteia.

Produsele pot fi comandate si platite doar ramburs, astfel incat vei plati separat fiecare factura in momentul in care vi se livreaza produsele respective, iar plata se va face catre curierul care efectueaza livrarea.
Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.atelieruldebobo.ro nu includ T.V.A.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru produsele livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine produsele, precum si pentru orice alte plati aferente Comenzii, la livrare, impreuna cu coletul.

Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza, ori de cate ori este cazul, datele din Contul sau.

6. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Produsele sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. Nu putem oferi nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. Nu putem garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). societatea si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice ingredientele produselor fara o notificare prealabila.

Toata responsabilitatea calitatii produselor comandate prin site-ul www.atelieruldebobo.ro revine in sarcina noastra. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de firma oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de ATELIERUL DE BOBO SRL de la acest client, in schimbul produsului/produselor pentru care s-a platit aceasta suma.

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul primirii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

7. Limitarea raspunderii pentru livrare

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. ATELIERUL DE BOBO SRL si rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. In cazul comenzilor livrate in localitati unde curierul nu are reprezentante, pe langa tariful perceput de companie pentru produse sau servicii, se va solicita clientului plata unui tarif de livrare platit direct firmei de curierat ce efectueaza transportul produselor, tarif care va fi adus la cunostiinta clientului in momentul confirmarii comenzii.

ATELIERUL DE BOBO SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

8. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser

Site-ul este gazduit de serverele unei terte firme. ATELIERUL DE BOBO SRL nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. ATELIERUL DE BOBO SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.atelieruldebobo.ro

Magazinul nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul www.atelieruldebobo.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

9. RETURNAREA PRODUSELOR

Clientul are dreptul de a notifica in scris www.atelieruldebobo.ro ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat AMBALAJUL ORIGINAL si fara a rupe etichetele daca exista, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client sau pentru care a fost facuta proba ori instalarea.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@atelieruldebobo.ro.

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea si completarea unor acte normative:

Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Conform O.U.G Nr.34/2014, Art. 14, Alin. 3 : „Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.”

Returnarea se poate face partial sau integral. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, nedeteriorat, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile de la data informarii ATELIERUL DE BOBO SRL de catre consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.

ATELIERUL DE BOBO SRL va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care ATELIERUL DE BOBO SRL nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).

ATELIERUL DE BOBO SRL declara pe proprie raspundere si pe baza documentelor primite ca produsele comercializate corespund specificatiilor fabricantului si sunt in conformitate cu standardele si descrierile mentionate de producator.

Clientul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului. Produsul returnat nu trebuie sa fie urme de utilizare, deteriorare, rupere, si trebuie sa corespunda cantitativ si calitativ cu produsul livrat. Returnarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data primirii coletului retur.

b. PRODUSE DEFECTE la livrare

Atentie! Inainte de a trimite produsul considerat defect va rugam sa va adresati societatii ATELIERUL DE BOBO SRL pentru a sesiza acest lucru de luni pana vineri, intre orele 9:00 – 18.00, la numarul de telefon +40.723.868.931.
Va rugam pastrati ambalajul original pentru a asigura integritatea produselor in momentul returului produselor, insotit de factura de achizitie in original si de o prezentare detaliata a motivului returului.

ATELIERUL DE BOBO SRL se obliga ca, dupa receptionarea produsului reclamat ca defect, sa procedeze la solutionarea reclamatiilor considerate intemeiate, in termen de 30 zile prin urmatoarele masuri reparatorii:
– inlocuirea produsului cu unul de acelasi fel daca se afla in stoc sau cu alt produs din aceeasi gama.
– returnarea banilor pe produsul/ produsele defecte, curierul ramanand in sarcina cumparatorului.

10. Litigii si dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.atelieruldebobo.ro sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Ilfov. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.

11. Pozele si imaginile de pe site sunt cu titlu de prezentare, produsele pot sa difere in functie de lotul comandat.

12. NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private in sectorul comunicatiilor electronice ATELIERUL DE BOBO SRL are obligatia de a administra in condiţii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectarii datelor este: de a putea expedia coletele catre dvs.

Sunteti/nu sunteti obligat(a) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare la crearea facturii si expedierii coletului catre dvs. Refuzul dvs. determină nepreluarea comenzii si netransmiterea coletului catre dvs.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: Autoritatile competente ale Statului Roman.

13. POLITICA DE VANZARE ONLINE

Accesul in vederea efectuarii unei Comenzi ii este permis oricarui Client/Cumparator.

Pentru motive justificate, ATELIERUL DE BOBO SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel site-ul cholley.ro sau pe partenerul acestuia. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al atelieruldebobo.ro, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor sus mentionate.

Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta la datele de contact de pe factura, in cazul in care a efectuat deja o comanda sau prin datele de contact mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, atelieruldebobo.ro isi rezerva dreptul de a cere Clientilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vederea protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

Toate tarifele aferente produselor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si nu includ T.V.A.

Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea cholley.ro, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

14. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA
ATELIERUL DE BOBO SRL poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

15. CONFIDENTIALITATE
Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator/Client catre atelieruldebobo.ro, vor ramane in proprietatea acestuia.

Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca atelieruldebobo.ro sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. Atelieruldebobo.ro nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

Prin inscrierea in baza de date a cholley.ro, Clientul/Cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai atelieruldebobo.ro: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care ATELIERUL DE BOBO SRL poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si/sau a Serviciilor etc.

16. PUBLICITATE
Newsletterele atelieruldebobo.ro sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de cholley.ro. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

In momentul in care, Clientul isi creaza un Cont pe Site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere. Optiunea cu privire la acordul emis de catre Client, poate fi modificata in orice moment, prin contactarea atelieruldebobo.ro in acest sens.

Renuntarea la primirea Newslettere-lor de catre Client sau Cumparator se poate face in orice moment folosind legatura special destinata din cadrul oricaror Newslettere sau apeland numarul de telefon: +40723 868 931;
Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

17. TERMEN DE LIVRARE
Comenzile se fac cu cel putin 2-3 zile inainte de ziua livrarii. Toate produsele sunt realizate la comanda, iar unele ingrediente au nevoie de o mica “pregatire” inainte de a fi utilizate.

Comanda minima este de 50 de lei.

Dupa plasarea comenzii, in urmatoarele 24 de ore, confirmam comanda telefonic asa ca este important sa notati corect numarul de telefon in formularul de comanda.

Comenzile se ridica de la punctul de lucru, Str. Fainari, nr 5, sector 2.