Petrecere lansare

Asa am inceput.

Spre sfarsitul lunii octombrie, dupa ce am primit toate autorizatiile, am lansat oficial Atelierul de BoBo.

Am avut alaturi multe persoane dragi, mai mici si mai mari, carora le multumesc foarte mult pentru ca au venit, ca sa imi fie alaturi intr-o zi cu incarcatura emotionala mare pentru mine.

Ii multumesc sotului meu, Silviu, care m-a ajutat sa pun totul la cale, mamei mele, care a mesterit cu mine o zi intreaga, pentru ca toate dulciurile sa fie proaspete si Elenei Gorun care ne-a gazduit la Ludotech, unde nimeni nu are cum sa se plictiseasca.

Am petrecut cateva ore frumoase alaturi de 60 de prieteni. Am povestit, am ras, am baut un ceai, copiii, destul de multi la numar, s-au jucat si au invatat fel de fel de lucruri cu ajutorul jucariilor de la Ludotech si s-a mancat bineee, pentru ca am pregatit dulciuri bune si mai ales sanatoase.

A fost o adevarata placere sa ma revad cu oameni cu care nu reusisem sa ma mai vad de ani de zile, din diverse motive. Am fost foarte incantata sa vad ca toata lumea a savurat dulciurile aduse, ca parintii au fost super relaxati in privinta cantitatii de dulciuri mancate de copii, pentru ca nu contin zahar si nu am folosit cacao pt dulciurile din acea zi, tocmai pentru a nu-i agita pe cei mici. Am fost impresionata de faptul ca majoritatea oamenilor pe care i-am invitat, au venit, desi experientele anterioare mi-au demonstrat contrariul. 🙂

Mi-au mers la suflet urarile frumoase pe care mi le-au facut, am fost bucuroasa pentru ca am primit multe flori, cadouri, care mai de care mai frumoase, imbratisari pline de iubire si la sfarsitul petrecerii, “rezervorul” de incredere in mine si in ceea ce fac, era umplut suficient. 🙂

A fost o zi super faina pe care mi-o voi aminti cu drag, mult timp de acum incolo.

Va multumesc, dragilor!