Multumesc!

In drumul meu prin viata sau mai bine spus, in ultimii 6 ani din viata mea, una din cea mai frumoasa si puternica lectie pe care am invatat-o a fost despre recunostinta, despre multumescul acela curat si sincer, venit din suflet si importanta lor in bunul mers al vietii mele.

De aici mi-a venit ideea proiectului #Multumesc, despre care v-am spus aici.

De la ideea si visul meu legate de Atelier si pana la materializare a fost un drum frumos, nu pot sa spun ca a fost lung sau scurt, ci pot spune ca a fost atat cat a trebuit sa fie pentru mine. Pe alocuri a fost anevoios, dar si cu zambete si bucurii multe. Cu lectii pe care le-am asimilat sau nu, ramane de vazut :-), si cu cateva situatii care mi-au pus nervii si rabdarea la incercare serios, insa mereu, absolut mereu, am avut pe cineva alaturi sau a aparut cineva care sa ma ajute cu informatii, resurse, o vorba buna, o imbratisare calda sau un sfat. Nici nu stiu de unde au aparut toti oamenii acestia in calea mea, exact atunci cand am avut nevoie, dar nici nu conteaza. Ceea ce conteaza este ca le-am multumit, le multumesc si o sa le multumesc mereu, pentru ca au fost alaturi de mine atunci cand am avut nevoie.

Nu o sa ma apuc acum sa fac o lista cu acesti oameni, pentru ca nu despre asta este vorba, ci am inceput sa fac dulciuri pentru ei, ca sa ii surpind si sa ii bucur, cu cate ceva dulce si sanatos :-). Este un proiect fara deadline-uri, presiune si programari… Stiati ca se poate si asa?! Eu abia acum invat ca se poate si asa, atunci cand vine vorba de viata profesionala :-). Este un proiect pe termen lung, atat cat simt si pot eu, din suflet, cu iubire, bucurie, drag si recunostinta.

#Multumesc

Cu drag,

Laura