Calatoria mea in lumea dulciurilor raw vegane a inceput atunci cand Vladimir a ajuns la varsta diversificarii si mi-am propus sa il tin departe de zahar pentru mult timp. Am stiut clar ca nu o sa il pot tine intr-o bula de sticla toata viata, dar am amanat cat am putut de mult momentul in care el s-a „intalnit” cu zaharul. Apoi m-am asigurat ca mananca zahar brut in dulciuri pregatite in casa si ultima etapa a fost cea in care a mancat si dulciuri din comert care contin zahar.

        Mi se pare foarte important echilibrul, mi-a reusit si la Petra aceasta schema si ne ghidam in continuare dupa acelasi principiu in ceea ce priveste zaharul…mai rarut, ca-i mai dragut.

Dupa ce mi-am setat aceasta intentie, am inceput sa citesc si am descoperit deserturile raw si raw vegane. Mi s-a parut ca sunt usor de pregatit, retele sunt flexibile asa ca iti antreneaza creativitatea si cel mai important: sunt sanatoase, sunt nutritive, sunt satioase.

Au trecut anii, le-am consumat cu placere si apoi mi-au devenit ocupatie cand research-ul, domeniul in care lucrasem 12 ani, nu mi s-a mai potrivit.

Iubesc oamenii, iubesc sanatatea, iubesc dulciurile. Imi doresc ca oamenii sa fie sanatosi si sa se bucure din plin de viata lor si ma bucura sa stiu ca pot sa ii ajut in acest sens. Asa ca atunci cand am ales drumul pe care sa continui, din punct de vedere profesional, am combinat cele 3 iubiri si asa a aparut Atelierul de BoBo unde realizez dulciuri raw si raw vegane.

        Vreau sa daruiesc oamenilor prin dulciurile pe care le realizez: sanatate, bucurie si rasfat.

Write a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *