Cand vorbesc despre dulciurile pe care le realizez, mai mereu, o sa ma auzi alintandu-le sau spunandu-le “dulciuri magice” pentru ca mi-s dragi. Dragi, dragi, poti spune, dar de ce sunt magice pana la urma?

      Raspunsul este simplu:

  • sunt delicioase,
  • contin doar ingrediente naturale si nutritive,
  • aleg variante prietenoase cu corpul pentru a le indulci deci nu contin zahar,
  • retetele sunt foarte flexibile si in cazul alergiilor sau intolerantelor, pot scoate si inlocui ingredientul/ingredientele respective,
  • sunt satioase,
  • pot fi mancate atat ca desert, cat si ca o masa principala (mic dejun) sau ca o gustare.

O sa iti enumar cateva ingrediente pe care le folosesc pentru a realiza dulciurile pe care le gasesti la Atelierul de BoBo: migdale, nuci romanesti, caju, alune de padure, ovaz, fulgi de cocos, fructe proaspete si deshidratate (curmale, stafide, smochine, prune, caise), ulei de cocos, unt de cacao, sirop de agave sau miere (la cerere), vanilie naturala, divese pudre (maca, mesquite) si diverse seminte (floarea soarelui, chia, canepa).

Asa-i ca li se potriveste acest apelativ de “dulciuri magice”?

Write a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *