Iarna aceasta aş mânca clementine cu orice 🙂 aşa că a trebuit să le găsesc un loc şi în capitolul desert…şi-au apărut aceste bomboane.

        Am folosit:

  • 100 gr de făină de ovăz,
  • 50 gr de fulgi de cocos,
  • 100 gr migdale râşnite grosier
  • 3 linguri de ulei de cocos,
  • sirop de agave 4 linguri
  • suc de clementină (cât vor ingredientele pentru că şi ovăzul si fulgii de cocos absorb lichidul mai mult ca orice ingredient)
  • un parf de sare neiodată
  • vanilie

        Am amestecat ingredientele uscate:  făina de ovăz, migdalele, sarea neiodată, vanilia şi fulgii de cocos. Apoi am adăugat, treptat, uleiul de cocos şi siropul de agave şi le-am amestecat foarte bine. Am adăugat câte o lingură de suc de clementină, pe rând, în mixul de mai sus, până când a ajuns la consistenţa optimă pentru a fi modelat şi transformat în bomboane. Apoi a urmat „îmbrăcarea” în fulgi de cocos.

        Le-am pus într-o caserolă şi nu au mai ajuns la frigider pentru că au fost instant devorate.

        Spor la bombonit!

        Dacă aveţi nevoie de ajutor, sunt aici pentru voi.

        Nu uitaţi că merităm toţi să ne bucurăm sănătoşi de viaţă!

Write a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *