Pofta şi nevoia te ajută să descoperi mereu combinaţii faine de ingrediente nutritive 🙂 .

        Săptămâna trecută am combinat:

  • o cantitate egală de făină de migdale şi făină de fulgi de ovăz (50 de gr din fiecare)
  • o linguriţă de cacao
  • un praf de sare neiodată
  • 2 linguri de ulei de cocos
  • puţină vanilie
  • un vârf de linguriţă pudră de maca
  • 3 linguri sirop de agave
  • pentru decorare am folosit seminţe de in şi seminţe de susan

        Am amestecat în blender, întâi, toate ingredientele solide (făina de migdale, făina de ovăz, sarea, vanilia, pudra de cacao şi pudra de maca), apoi am adăugat uleiul de cocos şi siropul de agave şi am mixat până când compoziţia a devenit lipicioasă şi am putut să fac bomboanele.

        Ulterior le-am „învelit” în amestecul de seminţe de in şi susan.

        Nu am mai avut ce să depozitez J, dar dacă vouă vă mai rămân, le puteţi pune într-o caserolă, la frigider.

Tips and tricks: făina de ovăz absoarbe o cantitate mai mare de lichid aşa că, puteţi adăuda puţină apă, în cazul în care compoziţia iese prea uscată şi nu reuşiţi să modelaţi bomboanele.

        Dacă aveţi nevoie de ajutor sau aveţi întrebări, sunt aici J.

        Merităm toţi să ne bucurăm sănătoşi de viaţă!

Write a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *