Simple, gustoase, nutritive şi fine. Cam aceasta este caracterizarea bomboanelor pe care le-am făcut de curând şi sunt nişte caracteristici care ar trebui să ne definească întregul meniu 🙂 .

        Eram acasă când le-am făcut şi nu aveam multe alternative în ceea ce priveşte ingredientele. Am folosit:

  • 100 gr făină de caju
  • 2 linguri sirop de agave
  • 1 lingură ulei de cocos
  • un praf de sare neiodată
  • fugi de cocos pentru decorare

 

        Am folosit un castron mediu pentru a amesteca ingredientele. Făina de caju şi sare prima dată, apoi am adăugat siropul de agave şi uleiul de cocos. Am amestcat până am obţinut o pastă lipicioasă pe care am transformat-o în „guguloaie” şi apoi le-am dat prin fulgii de cocos.

        Dacă amestecul iese prea tare, mai puteţi adăuga puţină apă, iar dacă este prea moale pentru a fi modelat, puteţi să mai adaugaţi puţină făină de caju sau chiar puţini fulgi de cocos care absorb foarte bine lichidul.

        Le puteţi ţine la rece până la 7 zile, închise într-un recipient, dar credeţi-mă pe cuvânt că nu rezistă atât.

 

        Dacă aveţi nevoie de ajutor, sunt aici pentru voi 🙂 .

        Şi nu uitaţi: merităm toţi să ne bucurăm sănătoşi de viaţă!

 

Write a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *