Niciun produs în coș.
Sunt în perioada în care aş mânca fulgi de cocos cu orice 🙂 aşa că am pregătit bomboane cu… cocos, evident.
Am folosit:
- 100 gr de făină de ovăz,
- 50 gr de fulgi de cocos,
- o lingură făină de migdale,
- 2 linguri de ulei de cocos,
- sirop de agave 3-4 linguri
- apă (cât vor ingredientele pentru că şi ovăzul si fulgii de cocos absorb lichidul mai mult ca orice ingredient)
- un parf de sare neiodată
- un vârf de linguriţă de pudră de maca
Am amestecat ingredientele uscate: făina de ovăz, făina de migdale, sarea neiodată, pudra de maca şi fulgii de cocos. Apoi am adăugat, treptat, uleiul de cocos şi siropul de agave şi le-am amestecat foarte bine. Am adăugat câte o lingură de apă, pe rând, în mixul de mai sus, până când a ajuns la consistenţa optimă pentru a fi modelat şi transformat în bomboane. Apoi a urmat „îmbrăcarea” în fulgi de cocos.
Le-am pus într-o caserolă şi au rezistat, la frigider, 2 zile de data aceasta.
Spor la bombonit!
Dacă aveţi nevoie de ajutor, sunt aici pentru voi 🙂 .
Nu uitaţi că merităm toţi să ne bucurăm sănătoşi de viaţă!