Sunt în perioada în care aş mânca fulgi de cocos cu orice 🙂 aşa că am pregătit bomboane cu… cocos, evident.

        Am folosit:

  • 100 gr de făină de ovăz,
  • 50 gr de fulgi de cocos,
  • o lingură făină de migdale,
  • 2 linguri de ulei de cocos,
  • sirop de agave 3-4 linguri
  • apă (cât vor ingredientele pentru că şi ovăzul si fulgii de cocos absorb lichidul mai mult ca orice ingredient)
  • un parf de sare neiodată
  • un vârf de linguriţă de pudră de maca

        Am amestecat  ingredientele uscate:  făina de ovăz, făina de migdale, sarea neiodată, pudra de maca şi fulgii de cocos. Apoi am adăugat, treptat, uleiul de cocos şi siropul de agave şi le-am amestecat foarte bine. Am adăugat câte o lingură de apă, pe rând, în mixul de mai sus, până când a ajuns la consistenţa optimă pentru a fi modelat şi transformat în bomboane. Apoi a urmat „îmbrăcarea” în fulgi de cocos.

        Le-am pus într-o caserolă şi au rezistat, la frigider, 2 zile de data aceasta.

        Spor la bombonit!

        Dacă aveţi nevoie de ajutor, sunt aici pentru voi 🙂 .

        Nu uitaţi că merităm toţi să ne bucurăm sănătoşi de viaţă!

 

Write a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *