Mândruţa mea, Petra, este mare fan „cociolată”, aşa că aceste bomboane au fost special făcute pentru ea şi cu ea (a se oberva multele straturi de cacao de deasupra bomboanelor).

        Am folosit:

  • 60 gr făină migdale
  • 60 gr făină caju
  • 5 linguri pastă de curmale
  • 5 linguri ulei de cocos
  • Puţină sare neiodată
  • 1 linguriţă cacao şi vreo 3 linguri pentru decorat

 

        Aşa cum deja ştiţi, amestecăm întâi ingredientele solide (făină migdale, făină caju, sare neiodată, cacao), apoi adăugăm uleiul de cocos şi pasta de curmale şi încet, încet amestecul devine numai bun de „bombonit”.

        Modelăm bomboanele şi apoi le plimbăm prin pudra de cacao.

        Le depozităm la rece, într-un recipient bine închis…dacă nu dispar ca prin magie J, rezistă şi o săptămână.

 

        Dacă aveţi nevoie de ajutor, sunt aici pentru voi J şi nu uitaţi: toţi merităm să ne bucurăm sănătoşi de viaţă!

Write a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *